Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:
akutalna książeczka sanepidowska, mile widziany ukończony kurs mistrza gstronomicznego oraz doświadczenie w gastronomii
Sasek Mały
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 4 500 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Zobacz podobne oferty
Kucharz
przygotowywanie posiłków dla gościPRACA: od poniedziałku do niedzieli w godz. 8:00-16:00 lub 12:00-20:00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Wykształcenie: zasadnicze zawodowe,...
Kucharz - barista
Praca w kuchni (obsługa pieca konwekcyjnego, sporządzanie potraw), obsługa ekspresu do kawy.Godziny pracy do ustalenia wg grafiku w ramach godzin pracy restauracjiOferta pracy w ramach DIWSP ze wskazanym kandydatem Wymagania...
Kucharz
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i dietami mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Bartoszyach. Utrzymywanie w należytej czystości i porządku stanowiska pracy oraz całej kuchni domu. Wymagania konieczne:...